fashion against aids;

kollektionen är alltså släppt. jag var inom h&m i stan efter min behandling för att spana lite. tyvärr var det väldigt stökigt & jag hittade inte rufus wainright-linnet jag var intresserad av. istället provade jag en timbland & en chicks on speed, båda rejält snygga. för enbart 129 :- blir en din, varav 25% går till välgörande ändamål [jag antar att ni kan gissa vilket]. för er som inte förbjudit er själva att shoppa i februari kan jag rekommendera detta.
jag gjorde mina sista kap idag; rea-nattlinne, rea-skärp, rea-bh:ar, rea-kostymväst & en snygging till skjorta från vårkollektionen. plus att det kanske blir två fotöljer så fort edith ankommer. jag chillar framför mammas dator så länge. tja,


avtryck,
talare; lejnox

det linnet tyckte jag också var finast!

talare; Hannah

Dom kläderna är jättefina, hade gärna haft en timbaland tröja men jag är en av dem som har köptstopp denna månad tyvärr! Jag tror jag såg dig idag, konstigt kändes det. På Ica Kvantum, stod efter dig i kön. Du har så härlig stil :)

2008-01-31 @ 18:03:48
URL: http://hannahelais.blogg.se
talare; jennifer,

hannah; hah, det var nog mig du såg. jag var där med min sambo edith & shoppade loss inför helgen. tänk vad världen är liten^^

2008-01-31 @ 18:28:22
URL: http://hellobenjamin.blogg.se
talare; anna.

ja, stoffe köpte en scissor sisters-tröja, så vi knde oss väldigt duktiga när berättade för henke om red ribbon (mitt röda band på jackan) och visade stoffes h&m-kasse :)

2008-02-02 @ 10:24:22
URL: http://kaospassagerare.blogg.se

lägg till din åsikt;

namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback