humorn i att vara sjukskriven;

image1627

som de flesta av er vet är jag sjukskriven & går i behandling för min emetionella instabila personlighetstörning. min inkomst heter aktivitetsersättning & för en tid sedan sökte jag även bostadstillägg. igår fick jag hem denna lilla goding, samt ett besked på att jag är berättigad 2600 kr extra i månaden. jag log stort & skrattade glatt. i försäkringskassans ögon är jag pensionär. det känns ju jävligt bra vid nitton års ålder. hah!

detta ska firas med en shoppingtur i lillstaden med carl, sen blir det även ben & jerrykalas i lägenheten ikväll. det känns underbart att unna de man älskar någonting fint. mamma ska jag bjuda på mikael wiehe. någon som har förslag på en liten kul present till en sjuttonårig lillebror?

avtryck,
talare; katt

gött att leva på bidrag? shoppa upp pengarna på kläder och glass, snyggt.

2008-01-26 @ 01:50:11
talare; jennifer,

katt; det är bättre än ingen inkomst alls, visst. är man sjukskriven har man inte så mycket till val förstår du. & ja, det blev ett firande med lite nya kläder & glass, men framför allt hade jag äntligen råd att betala hyra, köpa hem riktig mat & införskaffa mig en säng med rejäl madrass. så jag är tacksam över mina bidrag så länge jag inte kan vara aktiv på arbetsmarknaden.


lägg till din åsikt;

namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback