jag känner suget;

filmsuget är i mig. just nu vill jag ha dessa godingar;

pride & prejudice, vackra kiera knightly & jane austen. jag försökte faktiskt se den utan text, men ljudet var för dålig, så jag fick lägga ner. den finns på videomix för en hundralapp, kan det vara värt det?

monster's ball,
jag har tänkt se den sedan halle berry fick sin oscar. varför har jag inte fått foten ur framstjärten än? är jag verkligen så lat?

the cat's meow, med favoriten kirsten dunst & härliga eddie izzard i en dramatisk mordgåra från 20-talet. åh, det är precis vad jag vill ha. bara kirstens frisyr & kläderna får mig att rysa till av välbehag. kommer inte denna tidsepok bli mode snart? jag vill!

the black dahlia, känns som någonting man verkligen borde ta sig för. lär vara rejält välgjord. scar jo är underbart vacker, henne vill jag alltid ha mer av.

the breakfast club, för att bättre på klassikerna lite. plus att filmer som beskrivs med ordet 'teenage angst' får mig att fnittra till & bli intresserad.

hannah & her sisters, mer woody allen & detta ska vara en bra en vad jag hört. vet inte hur lätt den är att få tag i dock..,

atonement, på bio just nu. sparar dock till nästan månad, så det gäller att snåla lite här. är det någon som vet om den är något att ha? i mina ögon verkar den bra, helt klart.

tillsammans är man mindre ensam, åh, som jag längtat efter denna film ända sedan jag läste boken tidigt i höstas. undersköna audrey tautou, paris.., ja tack.

avtryck,
talare; Petra

stolthet & fördom är absolut värd sin peng, den är fantastiskt vacker! den svarta dahlian stängde jag av efter en kvart, men the breakfast club är ett måste! :)

talare; Anonym

atonement är superbra!
stolthet och fördom likaså!

2008-01-20 @ 11:21:14
talare; kajsa

atonement är helt jävla ljuvlig, sjukt bra film. stolthet & fördom är en av mina favoriter, den är så himla himla vacker & kiera är jättebra. breakfast club är också, sjukt bra. jag älskra den filmen. svarta dahlian är också sevärd.

2008-01-20 @ 12:56:29
URL: http://kalaskatten.blogg.se
talare; elin.

håller med de övriga som sagt att stolthet & fördom utan tvekan är värd pengarna. helt underbar, både handling, skådespel och ljus. ååh,
ljuset. man blir helt kär.

'tillsammans är man mindre ensam' är ett måste även den, än så länge har jag sett den på bio, två gånger. och det lär bli fler..

2008-01-20 @ 14:32:12
talare; Nina

jag har haft monsters ball nedladdad i ett halvår och inte orkat se den fastän jag vill, borde också ta foten ur arslet haha

2008-01-20 @ 17:31:27
URL: http://alltsammans.blogg.se
talare; jannike

atonement är en sådan film som gör att, iaf jag gärna ville ta livet av mig efteråt. sjukt deprimerande.

tillsammans är man.. är sjukt fin och likaså stolthet och fördom. lovely.

2008-01-20 @ 21:00:34
URL: http://turnintoyou.blogspot.com
talare; Miriam

Price & Prejudice är absolut värd pengarna! Den filmen kan man se hur många gånger som helst! Fast jag gillar originalversionen bättre, nackdelen med den är att den är 5 timmar lång..

2008-01-21 @ 17:18:48
URL: http://mirremurr.blogg.se
talare; hugo

the black dhalia är fin, gillar atmosfären i den.
annars rekommenderar mina systrar orginall serien av stolthet och fördom flera gånger framför filmen. det är den snälla kille i bridget jones som spelar mr darcy i serien.

2008-01-22 @ 09:18:08
talare; A

atonement sägs vara riktigt välgjord.

2008-01-22 @ 18:16:39
URL: http://metrobloggen.se/detskrivnaordet

lägg till din åsikt;

namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback