kraken;

lördag kväll. jag är fortfarande sjuk. lämnade återbud till lägenhetsmys & släktkalas för kvällen. känns så jävla trist. detta är min fjärde förkylningsisolerade dag. jag har kvar katterna i min källare & det hjälper. från början;
han har inga pungkulor längre, lillkatten som så stolt visade upp de för alla i närheten. vi åkte till tant kerstin som är över sjuttio, kanske till&med över åttio, år gammal. hon är lätt en av de tuffaste människor jag träffat. sen sövdes han & jag kom att tänka på att denna dag, den artonde, så var det precis ett halvår sedan jag var hos veterinären med min gamla krabat lillen & fick se honom somna in. det sved till. jag var med under operationen & fick lära mig att katter är kittliga trots att de är sövda. allt gick bra & vi åkte hem. fyra timmar senare gick jag på toa där han var instängd & han klättrade upp i min famn. sen hoppade han ner, rakt in i duschen. noll balans & kroppskontroll. nu är han helt återhämtad igen.
pappa & jag shoppade loss. en ny kattlåda, två lådor gott luktande[!] kattsand, en transportväska stor nog åt både mina vänner, myntamöss, tandgodis, matskålar, torrfoter & mjukmat, plus ett tuggben. till hunden då. dena dagen har gått på strax över tusen riksdaler, men det har det varit värt. så länge kisarna har det bra har jag det bra.

mumriks sår läker fint, han jagar myntamöss & systers svans.
tuutikki försvann i två timmar igår, under en trappa. jag var livrädd.
vi saknar våra rumskompisar i lägenheten hela högen.

image1620
bilden tog edith för ett bra tag sedan.

jag är en tråkig kattägare som inte tänker ta kisarnas plats i bloggen från dem. lev med det :*

avtryck,
talare; anna.

och vi saknar dig! fan vad det var skönt att prata och skratta med dig i telefon häromdagen. jag älskar dig! pussa katterna med!

2008-01-19 @ 19:09:18

lägg till din åsikt;

namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback