nya leksaker;

h&mbeställning samt malmöshopping. delar av resultatet;

image1624

nya favorittröjan från gina tricot samt tights från monki. 250:- tillsammans!
sjalen tillhör pojkvännen,

image1625

klänning under från american apparel, tshirt från monki & brallor från h&m.
hatten är pojkens nya. löshåret är mitt nya :)

image1626

mitt hår är nu tonat mörkbrunt, men det röda lyser igenom. ikväll ska jag se iron & wine, klä mig fint för tillfället. baletten börjar på söndag & jag är pepp som tusan.
övriga inköpta plagg är även; jeansshort, svarta satinbyxor, två på bh;ar, en kjol & en necessär[stava det själv om du är så duktig då! hah,]. jag har verkligen funnit mig själv i kattröjan & det känns utmärkt. jennifers tröja :)

avtryck,
talare; Johan

Detta skrämmer mig.
Jag hänvisar till första bilden..
Är det bara att du är i total avsaknad av smak eller är du bara gravt efterbliven? Medveten om att det är en elak kommentar. Men du, du har gjort vad som krävs för att förtjäna den.

2008-01-24 @ 15:11:38
talare; jennifer,

johan; detta var verkligen en välformulerad elakhet. ska jag vara ärligt skrattar jag lite smått, mest för att smaken är som baken. eller så är jag kanske gravt efterbliven, vad vet jag? dock skulle jag aldrig säga att man kan göra sig förtjänt till en elakhet, om det inte gäller någonting väldigt personligt som är gjort i provecerande syfte eller liknande. i övrigt är jag glad att jag skrämmer dig. på återseende,

talare; Johan

Det måste betyda att du har rätt bred smak.
Den där innehöll både komik och "elakheter"! Inte förtjänt av det kanske, men du servera den så bra att jag inte kunna motstå.
Det beskriver dock inte mig som person.
Meningen med kommentaren var bara att jag ville förtydliga mitt avståndstagande av smakslösa kläder på smaklösa människor. Mest för egen min skull.
Jag tycker det är så väl provocerande att lägga ut epilepsiframkallande bilder på inet?
Jag vet vad du tänker; "Kolla inte min blogg då om du nu stör dig så mycket?"
Då kan jag tala om för dig att det var av en olycklig slump jag kom in här.
Detta är bara inlägg av konstruktiv kritik. Det borde då inte tas som annat.

Think I made my point!
kkthxbai

2008-01-24 @ 17:37:23
talare; edith fast

åh, vilka heta epilepsiframkallande leggings! Johan kan behålla sin 'goda smak' för sig själv. God smak, Lagom och Klassika ideal är för människor som saknar kreativitet. Au Revoir, min smaklösa, skrämmande och efterblivna kompis.

2008-01-24 @ 19:11:48
talare; catwoman

konstruktiv my ass johan, vart ligger det konstruktiva i din kommentar? en sak om du sagt att du tycker att hennes kläder är fula, då är det en åsikt. men det går inte riktigt att hitta något konstruktivt i det du skrev, så tänk om lite kära du och klura ut vad det är du försöker säga egentligen.

stackarn.

2008-01-24 @ 23:14:53
talare; Johan

märk viss sarkasm. Trodde det var ganska uppenbart. Mitt syfte var som tidigare sagt att förtydlga mitt avståndstagande till diverse kläder..
Jag tycker inte det är mer än rätt att hon får höra sanningen från någon utomstående istället för lögner från nära och kära. Det känns som om jag är the good guy i detta! NTSNTSNTS

2008-01-25 @ 15:20:10
talare; hanna

vill se bilder på dina andra inköp med :)

2008-01-26 @ 00:18:56
talare; jennifer,

johan; jag säger som innan; min smak är inte din smak. det har jag inga som helst problem med. inte dina överdrivna kommentarer där du måste klargöra det heller. jag kan informera dig om att jag har vänner som både gillar & ogillar det jag klär mig i, men i slutändan har det ingen större betydelse. idag sitter jag i en svart tshirt, lilamönstrade långkalsonger & en kofta från h&m herravdelning som också går i något lilaliknande. sug på den du :)

2008-01-27 @ 13:15:29
URL: http://hellobenjamin.blogg.se
talare; carl,

min efterblivna älskling, vad du klär dig fint. älskar kattröjan. frågan är vad johan skulle säga om mina kläder? jag är väldigt nyfiken, funderar på att skicka över en bild.

2008-01-27 @ 13:31:47
URL: http://ljudkoll.blogg.se
talare; Emmie

övre bilden, ingen snygg kombination, inte heller bilden under. viktigt att man bär kläderna rätt när det är så svåra klädesval. nu vet jag ju inte om du kommer bära dina kläder på detta vis men ville bara säga det för din egen skull :)

2008-01-27 @ 17:38:44
talare; jennifer,

emmie; jag vet inte om du tror att du just gjorde mig en god gärning? men som svar; bild ett- detta hade jag på mig när jag satt hemma en hel dag. skulle jag gå ut i dessa kläder lär det bli med ett längre linne eller et par shorts under för min lilla rumpas skull. annars bär jag det lätt till vardags. bild två- just detta hade jag på mig under torsdagens resa & musikkväll i lund. jag kände mig oerhört bekväm. jag antar att matchning är en smaksak. kul att mina väcker så många åsikter.

2008-01-27 @ 20:22:51
URL: http://hellobenjamin.blogg.se
talare; fanny

Bild nr 2 är(tycker jag) snyggare än den första, med det menar jag förståss att jag gillar kläderna där mer :)

2008-01-27 @ 21:29:40
talare; Hannah

Alltså jag fattar inte hur folk kan lägga såna kommentarer, vad är grejen? Jag fattade att du antagligen skulle haft annorlund grejer till tröjan och leggingsen men man kan ju likagärna visa grejerna man köpt ihopa!
Och när det kommer till den andra outfiten är jag helt förstummad! Jag fastnar vid fotona, de är så jävla snygga och kläderna är utomordentligt välmatchade. Keep it up :)
//HAnnah

2008-01-27 @ 21:57:27
URL: http://hannahelais.blogg.se
talare; Meg

Vilken tur att "Johan" slipper ha på sig dina kläder. Och vilken tur att du har kläder som du tycker är fina. :)

2008-01-28 @ 00:50:27
URL: http://opposite.blogg.se
talare; Erika

har du beställt från american apparel???? hur mycket gick frakten på därifrån isånnafall? tudeloo

2008-01-28 @ 16:58:42
URL: http://ohkaren.blogspot.com
talare; Evelina

var tvungen att kommentera för jag blir så sur på elakingar. jag älskar din stil! den är kul, intressant, nytänkande, fin och framför allt: personlig och inspirerande. det här är verkligen ingen lögn och jag hör inte till skaran "nära och kära." jag bara uppskattar stil och det har du!

2008-01-29 @ 03:28:16
talare; Helena

Erkänn att du känner dig så new rave/fashion och att du når nirvana när du shoppar på MONKI! hihihi det är så bloggigt!

2008-01-30 @ 10:45:09
talare; jennifer,

helena; hah, jag tror aldrig jag känt mig 'new rave', snarare kan jag känna mig extra finklädd, även om det inte är stilrena kläder.

2008-01-30 @ 10:47:39
URL: http://hellobenjamin.blogg.se
talare; emilie

"viktigt att man bär kläderna rätt när det är så svåra klädesval".. vadå viktigt? JAG tycker att det är VIKTIGT att folk har sin egen stil och inte ser ut som alla andra i det här skitlandet. fy. och den där johan.. om det nu var en slump att han hamnade här, hur kan det komma sig att han tycks komma tillbaka hela tiden för att fortsätta spy galla?

ååh. jennifer, du har grym stil. så sjukt kul med en blogg som inte ser likadan ut som alla andra och att du verkligen tar på dig kläder för att du vill göra det och inte tänker "aha.. men det här är ju inte alls likt elin klings "dagens outfit".. det kan jag ju inte ha på mig!". PUSS!

2008-01-31 @ 14:44:00
talare; amna

monki, älskade monki.

2008-01-31 @ 19:25:16
URL: http://handwriting.blogg.se
talare; Johan

Kallas att ge feedback och tycker det bara tillhör vanligt folkvett att slutföra konversationen.
Nog för konversationen i fråga hamnade i glömska när jag var ute och var upptagen med att må dåligt och suga ut bidrag från andra.
Det finns så mycket jag stör mig på när det gäller denna personen så jag skulle kunna skriva 1000-tals ark om hur jävla orättvis världen är, bara pga henne.

2008-02-02 @ 17:37:38
talare; Johan

Jag ska också börja utnyttja detta "skitlandets" system när det gäller att ta hand om allt och alla. Och hur skitlandet tar hand om folk som mår dåligt så de ska orka genom vardagen genom att ge dem pengar så de kan handla smaklösa fula kläder som bara visar att de faktiskt VILL synas fastän de mår "dåligt".
Visst jag känner inte henne och jag vet inget om henne. Men menar bara allmänt, jävla utsugare. Värre än alla utlänningar TILL OCH MED!

2008-02-02 @ 17:40:44
talare; anna.

naw, söta lilla johan behöver en stor homokram. bjud in honom på nästa fest, vetja!

2008-02-03 @ 10:42:30
URL: http://kaospassagerare.blogg.se
talare; elins

värsta kopian! nu önskar jag att gina fanns i city och att jag kunde rusa in och köpa den nu!

2008-04-07 @ 22:49:44
URL: http://elinblogg.blogg.se

lägg till din åsikt;

namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback