tankegångar;

det är mitt i natten & jag är som en uggla. klarvaken.
magen exploderade tidigare ikväll. utan någon som helst anledning skar det upp inom mig & släppte med jämna mellanrum. efter tio minuter låg jag platt längst med golvet. min mage & jag har aldrig varit vänner, men detta var ändå en ovanlighet. inte mensrelaterat eller matförgiftning heller. bara skumt.
jag funderar mycket framåt just nu. jag hoppas få skippa vintern & gå direkt på våren, därav den nya designen. idéer flyger runt i huvudet på mig. hd delar min längtan till paris & nu letar vi resor & hotell tillsammans. än så länge är det bara lite oskyldig fönstershopping, men det finns seriösa tankegångar om att ge mig själv en liten extra tjugoårspresent i mars. en vecka i en vårvacker huvudstad, fylld av konst & mode. orgasmiskt.
annars funderar jag på att köpa dator, kanske en laptop jag kan sitta uppkrupen med i knäet om kvällarna, kika på nerladdade filmer & blogga tusan från sängen. det hade varit underbart. märken är jag usel på dock, någon som har förslag?

tisdagen närmar sig, min sista semesterdag, & det blir av en busstur till lägenheten, en runda i staden [hoppas de fått in mitt objektiv, hoppas!], ett stopp för lite nya kläder vid sommarlust & sen en te- & bokkväll med ingen mindre än jean-paul sartre själv. jag har fastnat i äcklet & trivs bra där.

puss på er sömntutor!

avtryck,
talare; yasse

det där med magen? jag hade nått liknande fast typ, en
hel dag. var på akuten och fick beskedet att det antingen är förkyldning som gjort att körtlar i magen svullnar. eller magkatarr. tänkte om du ville ha fler tips på vad det kunde vara!

talare; C.

ja, när jag läser yasse's kommentar så slår det mig att förkylningar kan gå ner i magen, känslan är lik men ändå totalt olik magsjuka.
i så fall är det inget att oroa sig för. men man kan ju ändå aldrig vara säker.

2008-01-08 @ 11:16:21
URL: http://smiths.blogg.se
talare; jennifer,

yasse & c; idag är allt bättre med magen, den har slutat bråka nu. men jag ska ha det i huvudet om det kommer igen. tack,

2008-01-08 @ 15:04:04
URL: http://hellobenjamin.blogg.se
talare; hugo

jag trivs underbart med min macbook, det tror jag att du också skulle göra :)

http://www.apple.com/se/macbook/macbook.html

2008-01-08 @ 16:29:17

lägg till din åsikt;

namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback